Hem Terapeuter Behandlingar & Priser Vela Max - kroppsforming Kontakt Referenser
 
Referenser

l VelaMax Kropp
l VelaMax Ansikte
l Infraröda Värmefilten

l Foot Detox plåster
l Kosmetisk Tatuering

 

 
  VelaMax Kroppsbehandling

"Efter min intensiv kur på 10 tillfällen har jag minskat mitt omfång rejält, fått en fastare hud, ett ökat allmänt välmående. Jag är mjukare i kroppen och har inte längre ont någonstans, vilket jag tidigare haft. Har också fått kommentarer från flera håll!”
M
an, 50 +

Omfångsminskning: -4,5 under bröst, -4,5 midja, - 5,0 övre lår, - 1,0 ovan knä


 

 

 

 

Fantastiskt resultat på min mage efter 10 behandlingar. Känner mig fastare i hela kroppen och har fått ny energi. Blir inte lika kall om fötterna heller som tidigare.
Kvinna 49

Omfångsminskning: -1,5 överarm, -4,0 under byst,  - 6,0 midja, - 3,0 övre lår

VelaMax + Infraröda Värmefilten

"Jag gjorde denna kur för att jag gått ner i vikt rejält och min hud blev lös och slapp. Det har blivit stor skillnad på huden som blivit mycket fastare och stramare. Mitt operations ärr och hudsprickor på magen har dragit ihop sig ordentligt. Jag har fått mer kvinnliga former, mitt omfång har minskat rejält. Mitt självförtroende har förbättrats, jag har fått ”egen tid” och känner mig mycket mindre stressad. Av filten blir jag avslappnad och varm inombords och det sitter i länge. Jag har blivit piggare och känner ett allmänt välbefinnande. Jag brukar vara förkyld varje månad men inte känt av det på något sätt, så mitt immunförsvar har blivit starkare!"/Jessica 27

Omfångsminskning: överarm - 1,5 , under byst - 2,0 , midja - 7,0 , övre lår - 3,0

upp
 

VelaMax


VelaMax ansiktsbehandling

Efter min 10 kur med Vela Max i ansiktet, har jag efter varje behandling känt mig rejält ”upplyft”! Min hals är mycket finare, huden stramare, mjuk och len. Avslutning med ansiktsmask har varit rena lyxen och jag blir så glad när jag kan se en positiv förändring efter varje behandling.”
/Kvinna, 64

 

Infraröda Värmefilten

"Hela kroppen blir mer avslappnad, jag blir lugnare och mjukare i muskler och leder. Magen har kommit igång, vilket är positivt. Efteråt får jag en riktig energikick och jag känner att cirkulationen som jag haft besvär med, ökar i kropp och ansikte."
Andrea S, 48
 

” Jag har mycket mindre värk sedan jag började behandlingar med ”filten”, jag har fibromyalgi. Jag är mycket mjukare och rörligare, piggare och gladare. Mina arbetskamrater har märkt skillnaden! Jag har blivit ca 80% bättre med mina domningar som jag besvärats mycket av genom att vakna minst 10 ggr/natt.”
Maria Stenmark, 49 år

 
”Nu behöver jag inte ta på mig strumpor när jag går och lägger mig. Cirkulationen i fötterna har blivit mycket bättre. Jag är dessutom piggare, rörligare och orkar mer”
Maria Sehlin, 48 år


”Efter en kur med ”filten” har jag gått ner vikt och minskat mitt omgång. Redan efter första behandlingen kände jag mig rörligare, kom ner på huk mycket lättare. Jag har även fått igång magen!”
Kvinna, 46 år

upp

 

Foot Detox plåster

"Jag fick lätt diarré de första 2 dygnen. Känner mig mycket piggare och sover bättre. Mycket nöjd."
Gisela, 74

"Jag blir piggare men samtidigt lugnare (avstressad). Har använt med lavendel."
Monica, 45

"En riktig upplevelse. Jag får mer kraft, blir uppiggad och jag sover så gott. Jag är så glad och förtjust i dem!"
Alicia Svensson

upp

 

Kosmetisk Tatuering
Ögonbryn stråmetoden  

Ögonbryn skuggning

© Copyright 2017 Salong Iuveness